mega888

Останні події

ЗАХОПЛИВА ПОДОРОЖ УКРАЇНОЮ ТА СВІТОМ

   Багата історія України пронизана таємницями. І чим глибше ми йдемо в старовину, тим тісніше реальні події переплітаються з вигадками.
   На думку більшості істориків, на території сучасної України знайдено лише 1% схованих у ній скарбів. Археологи, любителі старовини та сучасні мисливці за золотом готові копати будь-що і будь-де в пошуках скіфського золота або унікальних речей, що належали гетьманам і польським князям.
   Проєкт «На Урок» запросив молодь здійснити захопливу подорож Україною та світом. Студентів та студенток коледжу, які долучилися до конкурсу "У пошуках скарбів", чекало багато пізнавальної інформації та неймовірно цікавих завдань. Це була змога не лише перевірити свої знання, а й дізнатися дивовижні історії та легенди, пов'язані з багатовіковими загадками і таємницями.

   Перемогу у конкурсі здобули:
   Дипломи І ступеня - Софія Білоцерківська, Тетяна Загребельна, Альона Каркаус, Даніїл Машковський, Валерія Чаус (1-А), Мадіна Ікромова, Ксенія Ішуткіна, Анастасія Миненко (1-Є), Анна Безверха, Єлизавета Висоцька, Вікторія Лазуткіна, Анна Тимощенко (3-А).
   Дипломи ІІ ступеня - Дмитро Бєланов, Діана Федан (1-А), Софія Голубкова, Оксана Стрельнікова, Богдан Тищенко (3-А).
   Привітаємо переможців та побажаємо пам'ятати - найбільший скарб будь-якої країни – це її люди. Яким виросте молоде покоління, такою і буде наша держава.

 

Голова ЦК соціально-економічних та мистецьких дисциплін Тетяна НАЗАРЕНКО

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.