mega888

Останні події

ШЛЯХИ ДО ПОКРАЩЕННЯ НАВИЧОК ЧИТАННЯ ТА МАТЕМАТИКИ

   Читання - це не лише процес розуміння тексту, але й ключова навичка для отримання знань у різних сферах життя. Студенти, які мають високий рівень навичок читання та математичної грамотності можуть легше засвоювати новий матеріал, критично мислити, аналізувати інформацію та висловлювати свої думки. Вміння аналізувати текст допомагає їм у подальшій освіті, професійній кар'єрі та в розвитку особистості.
   Громадською спілкою "Освіторія" разом з Українським центром оцінювання якості освіти організовано вебінар на тему "Розвиток навичок читання та математичної грамотності старшокласників у контексті дослідження PISA-2022", який став важливим подією для нашого педагогічного колективу.
   Викладачі математичних дисциплін коледжу Володимир Голубков і Тетяна Карпець  взяли участь у цьому заході. Це надало їм можливість отримати важливі знання про сучасні підходи до викладання математики, а також дізнатися про новітні методи та інструменти оцінювання навичок читання та математичної грамотності, які використовуються у міжнародному дослідженні PISA.
   На вебінарі були визначені актуальні напрями розвитку навичок читання та математичної грамотності серед старшокласників, студентів коледжів та університетів, а також надані відповідні рекомендації щодо підготовки  до успішного проходження тестувань.
Ми впевнені, що отримані знання та досвід допоможуть викладачам покращити якість навчання та підготувати наших студентів до успішного подолання викликів у галузі освіти.

 
 
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.