mega888

Останні події

МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ'Я (ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВ'Я)

«Здоров’я — розкіш для людини,
Найбільша цінність у житті».
(Н. Красоткіна)

   Щорічно 7 квітня в усьому світі відзначається Всесвітній день здоров'я. Основна його мета –  підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому.
   Здоров’я – це життєва енергія, натхнення і задоволення від насиченого подіями життя. Це здатність ставити цілі й досягати їх, максимально реалізовувати свій потенціал. Піклуватися про своє здоров’я – це завжди актуально, модно і престижно!

   Напередодні свята представники студентського самоврядування Путивльського педагогічного фахового коледжу імені С. В. Руднєва організували та провели квест-гру «Молодь обирає здоров’я». Під час інтерактивного заходу студенти, подорожуючи від станції до станції, дізнавались про хороші та погані звички, як правильно харчуватися та дотримуватись розпорядку дня, розгадували філворд, кросворд, згадали прислів’я та приказки про здоров’я тощо. 

   Для популяризації здорового способу життя серед молоді студенти організували також відео-флешмоб «Здоровим бути - це круто!».

https://youtu.be/hAo-xl1c7os

   Проводячи такі заходи, ми популяризуємо активний спосіб життя та закликаємо молодь до занять фізичними вправами, а також формуємо корисні звички.

Координатор студентського самоврядування Діана НЕСПАНОВА

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.