mega888

Останні події

М. ЛЕОНТОВИЧ: ПІСНЯ, ЩО ОБ’ЄДНУЄ НАРОДИ І ЧАСИ

   Музична спадщина Леонтовича – це неоціненний внесок в українську та світову музичну культуру. Без творчості нашого класика зараз неможливо собі уявити сучасне хорове мистецтво в усьому його різноманітті. Постать Леонтовича висвічує багатьма гранями таланту. Він був не лише майстром хорової музики, диригентом, громадським діячем, а й талановитим педагогом.
   03.04.2024 в групі 3-А відбулася відкрита виховна година "М. Леонтович: пісня, що об'єднує народи і часи", до якої були запрошені викладачі коледжу та аспірантка Глухівського національного педагогічного університету імені А. Довженка, а в минулому наша випускниця Аліна Коваленко.

   Під час заходу присутні мали змогу ознайомитись з біографією митця, прослухати найвідоміші твори та переглянути відеофрагменти залучення музичних композицій у кінематографі.
   Незважаючи на те, скільки б не гнобили український народ, скільки б не намагалися знищити українську спадщину, розтоптати українські традиції, все одно наша культура буде процвітати завдяки таким знаковим постатям як Микола Леонтович.

Класний керівник 3-А курсу – Микола ТИЩЕНКО

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.