mega888

Останні події

БЕЗПЕЧНЕ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ: НОВІ ВИМІРИ БЕЗПЕКИ

   У тісній співпраці створення безпечного освітнього простору – одне з найважливіших завдань навчального закладу. Саме цієї теми було присвячено сумісне засідання адміністрації, класних керівників та представників батьківського комітету коледжу, що відбулося 11.04.2024 р.
   З початку навчального року заняття в коледжі проводяться у змішаному форматі з дотриманням правил безпеки, розроблено алгоритм дій під час надзвичайних ситуацій, зокрема сигналу «Повітряна тривога», – про це зазначила завідувач відділення Юлія Стьопочкіна.
   Директор коледжу Світлана Ковальова акцентувала увагу на нагальних проблемах освітнього процесу в умовах сьогодення. Заступник директора з навчальної роботи Тетяна Малецька надала вичерпні відповіді на питання щодо організації навчання в коледжі, які цікавили представників батьківського комітету. Як здійснюється психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах війни презентувала практичний психолог Юлія Бараннік. Про антибулінгову політику закладу доповіла соціальний педагог Ірина Подшивайлова.
   Наостанок батьки мали можливість ознайомитись з умовами перебування здобувачів освіти в укритті коледжу, яке було обладнано зусиллями колективу.

   Присутні дійшли висновку, що тільки в єдності думки, в співдружності й наполегливій праці можливо подолати всі труднощі й досягти високих результатів.
   В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи…

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.