mega888

ОСОБИСТІСТЬ ВИХОВУЄТЬСЯ ОСОБИСТІСТЮ

ОСОБИСТІСТЬ ВИХОВУЄТЬСЯ ОСОБИСТІСТЮ
Шалва Амонашвілі
   Важко переоцінити особистий приклад наставника академічної групи. Він повинен бути взірцем професіоналізму, патріотизму, людяності, благородства, володіти набором компетентностей для успішного здійснення виховання та навчання студентів. 
   Але як не втратити жаги до вдосконалення, творчості, інновацій? Як педагогові залишатися стресостійким, витривалим, працьовитим в складних життєвих обставинах? Як не вигоріти представникові професії «людина-людина»? Наставники академічних груп отримали відповіді на ці та інші питання від практичної психологині коледжу Юлії Бараннік під час групового консультування з елементами тренінгу «Профілактика професійного вигорання».
   Юлія Валеріївна розкрила зміст поняття «професійне вигорання», його фази та стадії, провела анкетування для визначення рівня професійного вигорання кожного учасника зустрічі. Подальша система вправ сприяла створенню комфортної атмосфери, згуртованості, зняттю напруженості, розвивала навички подолання синдрому «професійного вигорання». Кожен педагог отримав дієві поради щодо уникнення цього негативного явища.
  Щиро дякуємо за таку актуальну психологічну підтримку!
Голова циклової комісії класних керівників Наталія КИСЛА