Останні події

35 років педагогічного світла

   Педагогічний колектив навчального закладу привітав з виходом на заслужений відпочинок шановану людину, досвідченого керівника, професіонала, патріота, директора Фомакіна Леоніда Борисовича. Він присвятив коледжу 35 років, жив його проблемами і досягненнями.

   Доля у далекому 1986 році поєднала Леоніда Борисовича з рідною Alma-mater, надавала невичерпної сили й енергії у зміцненні її матеріально-технічної бази, мудрості і справедливості у ставленні до колег та вихованців, добра і щоденної творчості задля процвітання коледжанської родини, святості і духовності у служінні рідній державі. Під керівництвом досвідченого педагога коледж став одним з кращих навчальних закладів України, де впроваджуються нові підходи до процесу навчання, виховання і розвитку студентів.
   За ініціативи Фомакіна Леоніда Борисовича було відкрито дві нові спеціальності: Фізичне виховання (1994 рік) та Соціальна педагогіка (1998 рік). У 1998 році рішенням Державної акредитаційної комісії змінено статус і назву училища на Путивльський педагогічний коледж імені С.В.Руднєва. Значну увагу приділяв Леонід Борисович питанням забезпечення соціального захисту викладачів, студентів, співробітників, створенню та покращенню матеріальних умов їх життя та праці. Педагоги люблять, поважають і цінують свого керівника.
   Шановний Леоніде Борисовичу!
   Бажаємо Вам міцного здоров’я, радості, сил, натхнення, благополуччя, теплого спілкування з близькими та рідними. Нехай притаманні Вам інтелігентність, порядність, професіоналізм та невичерпна життєва енергія втілюються в прекрасні справи, нові захоплення. Хай доля й надалі буде щедрою й прихильною до Вас, шле добро, щастя, достаток.
 

З повагою колектив Путивльського
педагогічного фахового коледжу

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.