mega888

Останні події

ПРИВІТАННЯ ДИРЕКТОРА КОЛЕДЖУ З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Шановні викладачі, студенти, батьки!

   Щиро вітаю вас з Днем знань! Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, єднає усі покоління, бо складну і тернисту дорогу пізнання ми прокладаємо впродовж усього життя.
   Цей день особливий для кожного. Пам’ятний він для першокурсників. Адже, розпочинаючи навчання у коледжі, вони роблять перші кроки на шляху до найвеличнішої професії Вчителя. Тож, впевнено крокуйте дорогою знань, зростайте наполегливими, цілеспрямованими, досягайте високих результатів, гордіться тим, що ви українці!
   Щирі слова подяки викладачам за натхненну працю, за чуйне ставлення до студентів, за віру в їх здібності. Бажаю, щоб Ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.

   Випускники! Ви стоїте на порозі дорослого життя. Підкорюйте вершини знань, досягайте омріяної мети. Нехай цей рік розкриє перед вами нові можливості пізнання себе і світу, занурить у бездонний океан науки. Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, сміливо підкорюйте нові вершини знань. Зростайте патріотами своєї Батьківщини, несіть у своїх серцях почуття гордості за приналежність до незламного українського народу, який героїчно боронить нашу державу, її незалежність і цілісність.
   Бажаю усім нам миру, незламної віри в наші Збройні сили і Перемогу. Нехай Господь благословляє усіх нас на щастя жити у вільній Україні під мирним небом.
   Будьмо згуртованими, бережімо себе, наших рідних, наш коледж, нашу неньку – Україну.

З повагою

директор коледжу

Світлана КОВАЛЬОВА

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.