mega888

Останні події

МЕДІАГРАМОТНІСТЬ - ІНВЕСТИЦІЯ В МАЙБУТНЄ

   З 24 по 31 жовтня 2024 року у всьому світі відзначається Глобальний тиждень медіаграмотності ЮНІСЕФ, спрямований на підвищення обізнаності молоді щодо критичного сприйняття інформації та медіабезпеки. У межах цієї ініціативи викладач коледжу Володимир Голубков організував інтерактивний позакласний захід для студентів першого курсу.
   Основною метою події було формування навичок критичного мислення, аналізу медіа та протидії дезінформації. Викладач підкреслив важливість розуміння роботи сучасних медіа, а також відповідального споживання контенту у цифровому середовищі.

   У рамках заходу здобувачі освіти взяли участь у:

  • дискусійній панеліна тему «Як медіа впливають на світогляд: приховані механізми маніпуляції»;
  • інтерактивних іграх«Факт чи фейк», «Розпізнай маніпуляцію», де учасники мали визначати правдивість новинних повідомлень.

   Також учасники заходу ознайомились з порадами для критичного споживання контенту та безпечної роботи онлайн.
   Захід сприяв не лише розвитку навичок роботи з інформацією, а й покращенню комунікаційних навичок студентів. Першокурсники активно обговорювали складні питання інформаційної безпеки та зазначили, що подібні події допомагають їм бути більш свідомими споживачами медіаконтенту.
   Проведений позакласний захід став чудовим доповненням до загальної освітньої програми та підтвердив важливість популяризації медіакультури серед молоді.
   Запрошуємо всіх здобувачів освіти активно долучатися до майбутніх заходів та разом будувати цифрове середовище вільне від дезінформації!






 

 
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.