mega888

ВОЛОНТЕРИ - СУМЛІННЯ ТА СЕРЦЕ УКРАЇНИ!

   Волонтерський рух нині – це автономна потужна сила, що стала об’єднуючим фактором і фундаментом громадянського суспільства України.
   Сьогодні ми не уявляємо своєї країни, боротьби за її мирне майбутнє і незалежність без волонтерів. Саме вони стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у складних умовах воєнного часу.
   Щороку 20 квітня людство висловлює вдячність громадянам доброї волі, які знайшли у собі сили робити добрі справи, не очікуючи на винагороду.
   Колектив Путивльського педагогічного фахового коледжу - своєрідна армія, волонтерська команда, єдиною зброєю якої є чуйне серце і бажання безкорисливо допомагати.

   Саме у день вдячності волонтерам соціальний педагог Ірина ПОДШИВАЙЛОВА провела онлайн-засідання гуртка «Волонтери на варті Миру». В ході зустрічі здобувачі освіти переконалися у необхідності їхньої участі у волонтерській діяльності.
   Робота гуртківців - волонтерів нашого закладу - вагома складова спільної майбутньої перемоги, міцний ґрунт, на якому ми відбудуємо країну і будемо розвивати демократичне суспільство.

Слава волонтерам! 
Слава Україні! 

 

Соціальний педагог Ірина ПОДШИВАЙЛОВА