Останні події

Європа починається з тебе!

   15 травня постійні члени Євроклубу «Світовий простір», керівник якого  - викладач англійської мови Кисла Н.В., напередодні Дня Європи в Україні стали учасниками всеукраїнського відкритого онлайн-уроку «Європа починається з тебе» приуроченого до святкування Дня Європи в Україні та спрямованого на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

   Під час відкритого онлайн-уроку, до якого доєдналися навчальні заклади України, відомий тележурналіст, актор, сценарист і музикант Майкл Щур простими словами проілюстрував, як впровадження європейських цінностей та стандартів в Україні сприяє покращенню життя кожного українця та формуванню демократії, свободи та прав людини в України.
   Водночас Віце-прем’єрміністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе поспілкувалася з учнями та дала відповіді на запитання.
   Після закінчення он-лайн уроку студенти нашого коледжу обговорили європейські демократичні цінності та стандарти англійською мовою.