mega888

Останні події

А вам слабо?


   Минулий тиждень  видався дуже насиченим на свята.  В нашому навчальному закладі  активно, весело та креативно відсвяткували День Європи. Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність. 

   У  коледжі відбулися  цікаві заходи. Відеомарафон «Все про Європу: читай, слухай, подорожуй» дав змогу коледжанам ще раз ознайомитися з історією виникнення Європейського Союзу, країнами, які до нього входять та традиціями, пов’язані зі святкуванням Дня Європи в Україні.
   Для студентів 1 та 2  курсу підготовлено та проведено тест-драйв  «Я - частина сім'ї, ми - частина Європи», під час якого студенти давали відповіді на цікаві запитання щодо географічного розташування країн Євросоюзу, історію, національні та культурні традиції деяких країн.









 


   Тематична виставка «Євроінтеграція України – шлях у майбутнє» акцентувала увагу на  спільній історії, особливостях європейських націй та культур.  Таким чином було ще раз доведено молодому поколінню, що Україна на вірному шляху, крокуючи в нове майбутнє.
   Дуже яскравим та веселим видалося шоу-караоке «Сучасні треки – перші кроки до Євробачення», організоване студентською радою коледжу. В караоке з задоволенням брали участь не тільки студентська молодь, а й викладачі. А слухачі радіо насолоджувалися європейськими мелодіями, котрі лунали  в рамках радіоефіру «Єдність в різноманітті».

 


   Квест-гра «Euro Hunt», яка була організована та проведена спільно з предметно-цикловою комісією іноземних мов, завершила тиждень.
 

 


   Сьогоднішні заходи дадуть змогу більше дізнатися про діяльність країн ЄС та України. Ми шануємо наші спільні цінності, історію та наше спільне майбутнє.