Останні події

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ

   Кожного року в останню неділю вересня в нашій державі відзначають Всеукраїнський День дошкілля. Ідея цього нового загальнонаціонального свята – допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий садочок і на дошкільне дитинство вцілому.

Адже дошкільний вік – один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому формується особистість, закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини.
   Традиційно до цього дня студенти 4 курсу, групи «Є» в базових дошкільних закладах міста проводять розваги для дітей. Так і в цьому навчальному році для дітлахів студентами – практикантами була підготовлена музична театралізована вистава «Машини пригоди», яка супроводжувалась цікавими іграми, піснями, танцювальними конкурсами. Позитивні емоції викликали у дітей і солодкі подарунки, які підготували для своїх маленьких глядачів студенти дошкільного відділення.


 

 

   В 2019 році Всеукраїнський день дошкілля припадає на 29 вересня. В цей особливий День ми приєднуємося до привітань на адресу вихователів  і всіх дошкільних працівників з професійним святом!
   Бажаємо вам мудрості, натхнення та позитиву в роботі. Нехай малеча надихає вас на креативні знахідки та творчі дії, а все задумане – здійснюється!