mega888

Останні події

25 років перемог і здобутків

   27 листопада відбулось святкування 25 річниці створення спеціальності Фізична культура і спорт в коледжі.
   Свято розпочалось урочистостями, на яких директор коледжу Л.Б.Фомакін привітав викладачів та студентів і побажав міцного здоров'я, натхнення, високих результатів у навчанні, великих спортивних досягнень та перемог. Кращі легкоатлети коледжу та їх тренер Фатєєв А.П., які вибороли ІІ призове місце в 26 обласній спартакіаді були нагороджені почесними грамотами. Студент 2 курсу, Кардашов М. отримав грамоту з нагоди присвоєння кваліфікаційного разряда «Кандидат в майстри спорту» з пауерліфтингу.










 














  



































































































































































   Готуючись до свята студенти оформили фотоколажі груп «Спорт. Навчання. Професія». Мультимедійна презентація відтворила на екрані сучасне життя студентів: щоденні зусилля щодо здобуття знань, спрямовані на виконання освітньої програми спеціальності, систематичні тренування, результатами яких є здобутки і перемоги у районних, обласних, Всеукраїнських змаганнях та позакласні заходи, які захоплюють, згуртовують і урізноманітнюють студентське життя.

  







 












































































  

















   



   Подальша програма включала показові виступи боксерів, гімнастів та легкоатлетів коледжу, підготовлені під керівництвом тренерів Філіпенка В.В., Осадчого М.В., Фатєєва А.П. Позитивні емоції подарували присутнім музичні привітання, виконані Піщенко М. (кер.Карандашова Н.С.),  тріо «Акцент» ( кер. Капіна Т.В.) та танцювальним колективом дівчат «Dance Boom» (кер. Пашкова А.).





















































   І завершили цей святковий день спортивні змагання команд з волейболу, настільного тенісу та баскетболу (тр. Декунов С.В., Сахаров М.В., Осадчий М.В., Цвєтков О.М.), які стали справжнім поєдинком спортсменів коледжу з волейбольними командами «Рехта» м. Путивль (тр. Бабенко В.Л.), ДЮСШ м. Буринь (тр. Чащіна О.М.), баскетбольною командою «Партизан» м. Путивль (т. Цвєтков О.М.) та баскетбольною командою випускників коледжу.





















   І не важливо, хто став переможцем, важливо те, що всі учасники отримали справжнє задоволення, що укладена домовленість про подальші спортивні зустрічі, що є плани і перспективи. А отже, викладачі та студенти і надалі будуть продовжувати кропітку роботу щодо поповнення скарбниці коледжу новими здобутками  і перемогами.