Останні події

Все починається з родини…

   З сім’ї починається життя кожної людини, тут відбувається формування повноцінної особистості та громадянина вцілому.  Родина є джерелом любові, поваги, солідарності, сімейних цінностей та традицій – це те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати жодна людина.

Благополуччя кожної окремої родини - це залог розвитку та прогресу рідної держави. Сім’я, родина – найвища цінність на Землі, яка робить життя кожної людини щасливим, повноцінним, плідним.
   З метою обговорення проблеми стосунків батьків і дітей, збереження та примноження сімейних традицій 28 січня 2020 року в актовій залі коледжу відбулася   щира розмова студентів 3 курсу спеціальності Дошкільна освіта та учнів 9-В класу Путивльської ЗОШ №1 під час виховного заходу, який був підготовлений спільними зусиллями студентсько-учнівського колективу «Все починається з родини…».
   Під час заходу студенти та учні вели мову про одвічну тему всього людства: про любов до найдорожчих, найрідніших людей – батьків. Учасники за допомогою народної мудрості, висловлювань відомих людей, пісень, віршів, листів, діалогу розкрили значимість сім’ї як  життєвої опори людства та носія духовних цінностей. На завершення всі присутні отримали символічні серця-пам’ятки.
   Важливо, щоб кожен у своєму родинному колі відчував тепло, ласку та  увагу найрідніших  людей, підтримку та повагу один до одного!