Останні події

Арт-пікнік «Особливості національної краси»

 
  З давніх-давен наша Україна славиться своїми красунями. Їм завжди були притаманні неповторна врода, розум, працьовитість, ввічливість.

Для того, щоб відчувати себе привабливою і впевненою, часто жінки йдуть на кардинальні зміни у зовнішності: багато хто погоджується на нові зачіски або фарбування волосся, привабливий та сучасний макіяж.
   Саме  в Міжнародний день краси  студенти Путивльського педагогічного мали змогу ще раз довести, що краса і естетика — це два поняття, які тісно переплелися між собою. Перебуваючи на свіжому повітрі, коледжани  насолоджувалися спілкуванням, природною красою нашого релакс-майданчику та студентськими майстер-класами візажу, стилю та перукарського мистецтва.
   Наша земля славиться не тільки красою, а ще й розмаїттям талантів серед українських дівчат, тож вони продемонстрували всю скриньку талановитих скарбів в творчому конкурсі. Ми впевнилися, що наші дівчата найгарніші, найталановитіші найобдарованіші, а колективи сповнені командного духу! Вітаємо всіх учасниц та майстринь з перевтілення!