mega888

Останні події

Праця, що формує наше майбутнє


   День працівника освіти - свято гідних людей, свято мудрості, добра та самовідданої праці. Відзначення цього свята вже давно стало знаком всенародної шани до тих, хто впевнено генерує нові ідеї, тих, кому з легкістю вдається заглядати у минуле, жити у сьогоденні, прокладати місток у майбутнє.

   Труд викладачів Путивльського педагогічного коледжу - справа відповідальна.   Бути вчителем – це не лише професія, це справжнє покликання, адже саме педагог допомагає робити перші кроки у професійному становленні молодого спеціаліста, навчати тих, хто йде вперед і приходить їм на заміну, хто закінчує заклад і вступає далі, хто стає фахівцем і колегою. На  плечі  викладацького колективу лягає відповідальність не тільки вчити вчителів, а й виховувати прогресивну, освічену, успішну молодь, яка так само створює і розвиває успішну та сучасну європейську Україну.

   Ми ще раз хочемо подякувати кожному із педагогів коледжу за невтомний творчий пошук, добро, щедрість, молодість душі, креативність і величезну енергію. Нехай ваша мудрість надихає молоді покоління бути схожими на вас, а самовідданість та сумлінне натхнення  допомагають  зреалізувати власні амбітні плани та сподівання. Ви - найкращі викладачі України!