mega888

Останні події

Дистанційна освіта в коледжі: інновації, педагогічні аспекти

   В Путивльському педагогічному фаховому коледжі імені С.В.Руднєва відбулося чергове засідання педагогічної ради. Воно пройшло в інтерактивній формі – проведено майстер-класи щодо використання дистанційних технологій в освітньому процесі.

   Директор коледжу Фомакін Л.Б. наголосив на актуальності застосування даної форми роботи в умовах змішаного навчання, її необхідність і важливість. Методист коледжу Гойко Л.В. нагадала про веб-ресурси навчальних дисциплін, що містять методичні рекомендації щодо їх використання, послідовності виконання завдань, особливостей контролю.
   Викладачі інформаційних технологій Голубков В.М., Фатеєва І.О., Тесленко Я.В. акцентували увагу на сервісах та корисних посиланнях, що використовуються в дистанційній освіті, продемонстрували ресурси зі створення презентацій, текстів, завдань, познайомили з платформами для онлайн-конференцій, інструментами взаємодії зі студентами, відкритими ресурсами з електронними підручниками, розробками уроків тощо.
   Дистанційна освіта досить активно увійшла в життя коледжу, його освітній процес. Сучасні технології навчання допомагають не зупинятись на досягнутому, працювати над собою, розвиватися, удосконалюватись.