mega888

Останні події

«Наш бренд - педагогічна майстерність і талант»

   Студенти Путивльського педагогічного коледжу - це неймовірна молодь. Їх енергія, талант стали невід’ємними складовими життя нашого закладу освіти.

Свої великомасштабні  здобутки майбутні педагоги мали змогу продемонструвати у традиційному змаганні для випускників, який відбувся під гаслом «Наш бренд – педагогічна майстерність і талант».   Цей конкурс вимагав від студентів висвітлити особистість сучасного педагогічного фахівця, вміння прорекламувати свою спеціальність відповідно до вимог та трендів теперішнього суспільства, зорієнтуватися у вирі інноваційних технологій в умовах дистанційного та змішаного  навчання.
   Конкурс педагогічної майстерності цьогоріч  проводився у змішаному форматі: онлайн та офлайн з дотриманням карантинних обмежень. Студенти готувалися заздалегідь у таких номінаціях:
   - презентація-портфоліо “Візитна картка групи”;
   - ”Панорама інноваційних педагогічних технологій” (використання ігрових технологій в освітньому процесі);
   - відеореклама  спеціальності Мистецтво бути педагогом”;
   - конкурс ведучих.
         Абсолютними лідерами, які отримали Гран-Прі конкурсу, стали  студенти групи «А».
   1 МІСЦЕ -   ГРУПА «Є»,
   2 МІСЦЕ  - ГРУПА «Д»,
   3 МІСЦЕ  -  ГРУПИ «Б».
   Конкурс довів, що наші студенти володіють великим професійним  потенціалом  і спроможні втілювати його у життя - новий світогляд приводить і до нового бачення цілей освіти, її змісту та структури, основних організаційних форм і методів, якими впевнено володіють здобувачі освіти нашого коледжу.
   Вітаємо усіх учасників та переможців конкурсу! Нехай і надалі не полишають завзятість і енергія, сила волі та бажання творити! Успіхів у щоденних справах і, звичайно, піднесених почуттів та щасливих миттєвостей студентського життя!