Останні події

Незабутній відпочинок

 
 
   На виконання наказу Департаменту освіти і науки  Сумської обласної державної адміністрації від 28.05.2021 року № 297-ОД «Про організацію оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2021 р.» було здійснено оздоровлення студентів, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки (незахищених категорій з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених сімей, осіб з особливими потребами, обдарованої молоді).


 

   Цього року 14 студентам КЗСОР «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С.В. Руднєва» пощастило відпочивати та оздоровлюватися два тижні  у санаторії  «Скадовськ».
   Скадовськ – унікальний кліматичний курорт, який славиться рідкісним поєднанням степових та морських повітряних мас, насиченістю повітря киснем, бромом, йодом, великою кількістю сонячних днів та мілким морем.
Крім цілющих сонячних та повітряних ванн, прогулянок морським узбережжям та лікувальних процедур, на нас чекала приємна несподіванка – три дні грандіозного шоу «Чорноморські ігри» (які, до речі, минулого року через пандемію не відбулися), зустріч з улюбленими зірками естради: Тіною Кароль, Монатіком, Настею Каменських, Максом Барських тощо. Неймовірні танці у фан-зоні та свято Першого дзвоника на морі залишаться незабутніми.
   Сповнені наснаги й нових вражень від яскравого відпочинку, студенти повернулися додому задля нових звершень і перемог.

 

 


Нехай серця не знають супокою,
Хай здоганяють мрії часу біг,
І ваша юність буде хай такою,
Щоб кожен їй не заздрити не міг.