Останні події

ДЕРЖАВНУ ПІДСУМКОВУ АТЕСТАЦІЮ РОЗПОЧАТО…

   Виявлення ґрунтовних теоретичних знань з педагогіки та методик початкового навчання, вдале вирішення практичних завдань, досконале володіння навичками ораторського мистецтва – саме такі здібності демонстрували випускники Путивльського педагогічного фахового коледжу імені С. В. Руднєва під час складання комплексного державного екзамену, якій відбувся 10 червня згідно з графіком навчального процесу.

   Насамперед в режимі онлайн присутні долучилися до загальноукраїнської хвилини мовчання за загиблими у війні проти російської агресії.

   З вітальними словами та побажаннями успіхів до випускників звернулись голова державної кваліфікаційної комісії, доцент кафедри теорії і методики початкової освіти Навчально-наукового інституту педагогіки і психології Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка СОБКО Валентина Олексіївна та виконуюча обов’язки директора коледжу МАТВІЄНКО Зоя Едуардівна.

   Під час виступів онлайн студенти продемонстрували досконале володіння комп’ютерними технологіями, виявили обізнаність з новітніми освітніми методиками навчання, тісну співпрацю з керівниками груп. Звідси й майже бездоганний результат іспиту.
   Чергове випробування позаду, а попереду – багато успіхів та перемог.
   Тож, ні пуху! Вперед до перемоги!
   Пам’ятаймо, що саме освіченій нації творити щасливе майбутнє своєї країни та виховувати справжніх патріотів держави!







Завідувач навчально-виробничої практики Наталія ПІЩІКОВА