Останні події

Мій тато – герой

   Кожного року, у третю неділю вересня, в Україні відзначають Всенародний день батька. Це не офіційне свято, але з початком російсько-української війни держава та суспільство у визначенні моральних та духовних цінностей все частіше звертається до прикладу батька-захисника.  

   Бути хорошим батьком – найвідповідальніша і потрібна робота в житті чоловіка. Для доньки дуже важливо, щоб тато говорив їй, яка вона гарна, яка чудова. Для хлопчика важливо, щоб батько його підтримував, навчав, як має вести себе чоловік і надавав йому мудрі поради. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов’ю і терпінням – таке може тільки тато. У цей день ми віддаємо шану чоловікові-батькові, оскільки він є основою повноцінної сім’ї і має глибокий вплив та значення для дитини протягом її життя. Тому студентська рада Путивльського педагогічного фахового коледжу імені С. В. Руднєва також долучилася до цього свята.
   Вітаємо всіх татусів зі святом. Щоб ви завжди були прикладом для своїх дітей, підтримували і давали цінні поради, а у відповідь від них отримували ніжність, довіру і повагу! Міцного вам здоров’я та мирного неба.

 


Культорганізатор Світлана РЕДВАНСЬКА,
студентська рада