mega888

Останні події

ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ - НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ СЬОГОДЕННЯ

   27 травня відбулося засідання педагогічної ради, на якому обговорювались актуальні питання сьогодення.
   Актуальним питанням було і залишається виховання патріота своєї держави, справжнього громадянина та захисника. В коледжі це реалізується через викладання предмету «Захист України» та національно-патріотичне виховання. Дане питання висвітлювали на педагогічній раді заступник директора з навчальної роботи Тетяна Малецька, голова циклової комісії фізичного виховання Віктор Осадчий, методист Людмила Гойко та керівник методичного об’єднання класних керівників Наталія Кисла.
   Підготовка до акредитації та підсумовування результатів моніторингу реалізації освітньо-професійної програми - крок до подальшого розвитку закладу, підготовка якісних фахівців та пропагування занять спортом. На нараді з даного питання доповідали заступник директора з навчальної роботи Тетяна Малецька, завідувач відділенням Юлія Стьопочкіна, голова циклової комісії фізичного виховання Віктор Осадчий.

   Візитівкою навчального закладу є сайт, функціонування якого залежить від дотримання Закону про освіту, ліцензійних умов. Адміністратор сайту Володимир Голубков та відповідальна за інформаційну наповнюваність сайту методист Людмила Гойко проінформували колектив про відповідність вимогам законодавства та прозорість поданої інформації.

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.