СТАРОСТАТ: ЗАСІБ КОМУНІКАЦІЇ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

   Старостат – це орган громадського самоврядування коледжу, що об’єднує здобувачів освіти і функціонує з метою забезпечення студентами своїх обов’язків та захисту їх прав, сприяє гармонійному розвитку студентства.

В умовах дистанційного навчання зв'язок зі студентами Путивльського педагогічного фахового коледжу постійно підтримується, проводяться заплановані заходи.
   9 листопада 2021 року відбулося зібрання старост груп усіх курсів в онлайн-режимі за участю завідувачів відділень Сьопочкіної Ю.О. та Кан А.В. Важливими питаннями для обговорення стали: продовження навчання в дистанційному режимі, якість освітнього процесу, відвідування студентами навчальних занять, подання інформації щодо рівня захворюваності серед студентів, профорієнтаційна робота серед молоді та наголошено про необхідність вакцинування від СOVID-19.
   Подібні зустрічі мають неабияке значення у налагодженні тісного взаємозв’язку між адміністрацією та студентами, оскільки саме старости, як представники академічних груп, повинні донести здобувачам освіти інформацію щодо особливостей освітнього процесу, дотримання протиепідеміологічних заходів.