Успішне складання Державної атестації на дошкільному відділенні


   Державна атестація – це завершальний етап навчання в коледжі, надзвичайно важливий момент для випускників, які підтверджують рівень здобутих у коледжі теоретичних знань та практичних умінь.

   21 червня в Путивльському педагогічному фаховому коледжі імені С. В. Руднєва відбувся останній державний іспит для здобувачів освіти за спеціальністю 012 Дошкільна освіта.
   Складаючи державні екзамени з педагогіки, фахових методик, предметів додаткової кваліфікації, випускники продемонстрували компетентне володіння питаннями виховання дітей дошкільного віку, вміння застосовувати інноваційні методи, прийоми, інструменти та технології організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти.
   Попереду – отримання дипломів про освіту, а за плечима – чималий досвід навчання в стінах коледжу, скарбниця знань, творчі проєкти та цікаве, насичене студентське життя.
   Вітаємо наших здобувачів освіти з успішним складанням державних екзаменів й бажаємо наснаги, плідної професійної діяльності та подальших творчих успіхів у вільній та незалежній Україні!!!






 Голова ЦК дошкільної педагогіки, психології та окремих методик Ірина КРАСОВСЬКА