mega888

Конкурс екоплакатів «Грін-арт. Екоцид»


   З метою зосередження уваги суспільства на сучасних екологічних загрозах, на здійсненні екологічної просвіти, пошуку молодих талановитих особистостей, небайдужих до проблем довкілля, здобувачі освіти коледжу долучилися до участі у конкурсі екоплакатів «Грін-арт. Екоцид». Організатори - викладачі циклової комісії соціально-економічних і природничих дисциплін коледжу. Завдання конкурсу - візуалізувати екологічну проблематику. На часі  актуальною стала тема військового вторгнення країни агресора та його впливу на довкілля України.
   Завдяки злагодженій роботі на конкурс представлено більше 20 робіт. Активність та креативний підхід виявили вихованці гуртка з образотворчого мистецтва «Палітра» (керівник - Світлана КОЛЕТНИК-ТОЛСТОШЕЄВА).

    У  курсі вивчення предмету з основ безпеки життєдіяльності (викладач - Людмила НОВОБРАННА) студентки 4-Є курсу також представили свої роботи: «Дихати разом з природою» (Анастасія ГУЗЄЄВА), «Дві сторони екологічної правди» (Анастасія ЛИТВИНЕНКО), «Ще не вмерла в Україні ні слава, ні воля, ні прагнення до процвітаючого мирного життя» (Олександра ХАРЧЕНКО),  «Бережіть природу, щоб не вмерти разом з нею» (Каріна ЯНЧУК).
   Чіткою екологічною направленістю вирізняються роботи таких студенток: Софії ЖУРАВЛЬОВОЇ (4-А курс), Софії КАПІНОЇ (1-Б/Є курс), Оксани СПІЦИНОЇ (2-І курс), Оксани СТРЕЛЬНИКОВОЇ (1-А курс).
   Дякуємо всім конкурсантам та їх керівникам за участь, кожна робота оригінальна своєю композицією та високою якістю виконання. Кращі роботи, за висновками журі, будуть зареєстровані та надіслані для участі у Всеукраїнському конкурсі екологічного плакату «Грінарт».

«Дихати разом з природою» (Анастасія ГУЗЄЄВА, 4-Є курс)

«Дві сторони екологічної правди» (Анастасія ЛИТВИНЕНКО, 4-Є курс)

«Ще не вмерла в Україні ні слава, ні воля, ні прагнення до процвітаючого мирного життя»
(Олександра ХАРЧЕНКО, 4-Є курс)


«Бережіть природу, щоб не вмерти разом з нею» (Каріна ЯНЧУК, 4-Є курс)

«Природа та війна» (Оксана СПІЦИНА,  2-І курс)

«Тримаймося!» (Софія ЖУРАВЛЬОВА, 4-А курс)

«НІ – війні!» (Софія КАПІНА, 1-Б/Є курс)

«Від води залежить цілий СВІТ!», «Якими очима ти бачиш світ?» (Оксана СТРЕЛЬНИКОВА,  1-А курс)




Роботи вихованці гуртка з образотворчого мистецтва «Палітра»



Творчі роботи учасників об’єднані в мобільну  відеовиставку екоплакатів «Грін-арт. Екоцид».


 

Бережи природу для людського роду!
Хай буде мир на Україні!

 
Голова циклової комісії соціально-економічних і природничих дисциплін
Людмила ЧЕРВ’ЯЦОВА