mega888

Засідання Школи удосконалення педагогічної майстерності



   Сфера освіти, як і всі сфери життя суспільства, зазнала сильних змін в умовах воєнного стану. Усі ми вчимося та продовжуємо вчитися жити в цих нових умовах: одні – продовжувати здобувати освіту,  інші – працювати.

   Нова ситуація змусила шукати оперативні рішення, як організовувати освітній процес здобувачам освіти у місцях їх постійного проживання та місцях евакуації, оцінювати студентів та видавати документи про освіту,  забезпечувати оплату праці працівників закладів освіти,  здійснювати атестацію педагогічних працівників,  надавати психологічну підтримку дітям тощо.
   Проблемні питання освіти в умовах воєнного стану, які хвилюють учасників освітнього процесу, були розглянуті на черговому засідання Школи удосконалення педагогічної майстерності.
   Досвідчені педагоги Олена КУРЧЕНКО, Тетяна БАБІЙ, Тетяна НАЗАРЕНКО, Володимир ГОЛУБКОВ поділилися досвідом з молодими колегами щодо проведення занять в дистанційному форматі в умовах воєнного стану, розкрили методи індивідуального підходу в роботі зі здобувачами освіти.
   У цей найскладніший для країни час педагоги закладу об’єднали всі сили та ресурси, щоб кожен здобувач освіти мав доступ до освітнього процесу.


 

Методист коледжу Людмила ГОЙКО