mega888

СПІВПРАЦЯ КОЛЕДЖУ З ГЛУХІВСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ ПЕДАГОГІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ІМЕНІ ОЛЕКСАНДРА ДОВЖЕНКА

   У Комунальному закладі Сумської обласної ради «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С. В. Руднєва» відбулася робоча зустріч директора коледжу Ковальової Світлани Анатоліївни  та адміністрації закладу з представниками Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка – першим проректором Хроленко Мариною Володимирівною, директором навчально-наукового інституту педагогіки і психології Шерудилом Андрієм Васильовичем, деканом факультету дошкільної освіти Куліш Інною Дмитрівною. 
   В ході зустрічі обговорено ряд питань щодо перспектив розвитку двох навчальних закладів, погодження навчальних планів спеціальностей, підписано договір про співпрацю між закладами про проходження педагогічної практики студентами університету на базі коледжу.
   Колеги з вищого навчального закладу в онлайн-режимі поспілкувались зі здобувачами освіти коледжу, запросили їх на навчання за скороченим терміном до Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка.
   Колектив педагогічного фахового коледжу налаштований на подальшу тісну співпрацю з університетом. Вона сприяє обміну досвідом між педагогами, підвищує фахову майстерність здобувачів освіти, дозволяє брати участь у багатьох спільних заходах та проєктах.
Методист Людмила ГОЙКО