mega888

ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ФІЗИКИ

   На базі  Машинобудівного коледжу Сумського державного університету  відбулося чергове онлайн-засідання обласного методичного об’єднання викладачів фізики.
   На засіданні обласного методичного об’єднання  обговорені питання щодо медіаграмотності викладачів фізики та здобувачів освіти, розвитку інтелектуальних умінь і творчих здібностей студентів під час навчання природничих дисциплін, розробки положення для проведення обласної онлайн-олімпіади з фізики.
   Викладач фізики і астрономії  нашого навчального закладу Олена Курченко взяла участь у обговоренні питань формування електронної бази завдань, визначення їх тематики.

   Доктором філософії викладачем-методистом ВСП МФК СумДУ Наталею Пономаренко проведений цікавий, змістовний та надзвичайно важливий в сучасних реаліях тренінг «Медіаграмотність викладачів фізики та здобувачів освіти  як важливий чинник загальної культури».
   Корисними адресами  онлайн-курсів для викладачів поділилася аспірантка Інституту прикладної фізики НАНУ, викладач ВСП МФК СумДУ Юлія Лебединська.