mega888

ЗАЛУЧЕННЯ РОБОТОДАВЦIВ ДО ОСВIТНЬОГО ПРОЦЕСУ – ЗАПОРУКА ЯКОСТI НАВЧАННЯ

   Співпраця освітнього закладу з роботодавцями є важливою для забезпечення якості освіти, удосконалення навчального процесу, покращення освітньо-професійних програм та працевлаштування студентів після закінчення навчання.

   Найважливішим чинником підвищення якості навчання, адаптації молодих спеціалістів до нових економічних умов, закріплення їх на робочих місцях є тісна співпраця навчального закладу з роботодавцями в процесі проєктування та оновлення ОПП, розгляду та погодження програм фахових дисциплін та практик. Саме тому КЗ СОР «Путивльський педагогiчний фаховий коледж iменi С. В. Руднєва» проводить систематичнi засiдання з роботодавцями з метою постiйного розвитку та удосконалення освiтньо-професiйних програм.

   Під час засiдання стейкхолдери  акцентували увагу на позитивному аспекті різносторонньої практичної підготовки майбутніх фахівців фізичної культури та спорту, логічному та виваженому структурно–змістовному навантаженні освітньо–професійних програм, дали поради викладачам коледжу щодо гармонійного поєднання обов’язкових та вибіркових навчальних дисциплін, завдяки чому забезпечується формування спеціальних фахових компетентностей та якісних програмних результатів навчання.

   Спільна взаємодія роботодавців та коледжу сприяє популяризації на ринку працi педагогiчних спецiальностей, а також дозволяє вчасно реагувати на пропозиції роботодавців щодо професійної підготовки майбутніх кваліфікованих спецiалiстiв.