mega888

Student Rule 2019!

   11 листопада в  нашому навчальному закладі розпочався тиждень студентського самоврядування під назвою «StudentRule»,  на який чекали з нетерпінням всі студенти коледжу. Найактивнішим, найрозумнішим, найпрацьовитішим було надано можливість, хоча і ненадовго, виконувати роль представників адміністрації коледжу, спробувати та проявити себе у цій непростій справі.

   Основна мета тижня -  вирішення важливих питань щодо занять, побуту та студентського життя. Він  був  доволі насиченим, багатим на заходи і враження. Тиждень було розпочато квест - грою “ Ось які ми!” для першокурсників. Нове поповнення нашого коледжу потребує особливої уваги та підтримки, тому захід було спрямовано  на орієнтування в приміщенні закладу,  більш детальне знайомство з викладачами, співробітниками та студентами - товаришами зі старших курсів. Виконуючи підступні завдання, розв'язуючи  всі загадки  студенти нового набору зібрали шматочки пазлу, склали  і проголосили Клятву першокурсника Путивльського педагогічного коледжу. Всі  отримали тільки позитивні емоції, а солодкі подарунки взагалі створили дійсно святкову атмосферу  посвяти в першокурсники.
   І цей святковий піднесений настрій панував у коледжі весь тиждень, бо кожен день дарував нові несподіванки, веселощі, розваги, в яких студенти з великим задоволенням брали участь.  Дуже напруженим виявився розіграш лотереї «EuroJackpot», але результатами залишилися задоволені всі. А фотопроєкт «Студентська сміхопанорама»надав можливість оцінити дружні стосунки в академічних групах. Було проведено експрес - гру «Швидкі побачення», виставку творчих робіт  «Hand  made», ранкову  розважальну Fresh- акцію «Передбачення на день» для адміністрації, викладачів, співробітників та студентів, танцювальний флешмоб «DANCEBOOM», караоке –шоу « VOCALCOLLEGE», рольову інтелектуальну гру “Мафія” та багато іншого. Тиждень закінчився  днемособливого дрес - коду «Стильно! Модно! Молодіжно!».
   Студентство коледжу отримало багато вітань з  нагоди Міжнародного Дня Студента від імені адміністрації, а дублери  проявили себе як відповідальні, амбітні, креативні та ініціативні люди, яким не байдуже, що відбувається у їх рідному коледжі, які прагнуть зробити навчальний процес цікавим, веселим і незабутнім.
   Бути студентом – це дуже відповідально, тому  бажаємо, щоб студентські роки були найяскравішими, веселими, незабутніми, а навчання давалося легко і було цікавим тазахоплюючим. З Днем студента!