mega888

Світ належить дітям!



     «Найкращий спосіб зробити дітей хорошими –
це зробити їх щасливими».
                                 
                                 Оскар Уальд
 

 

   Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч із дітьми, хто   піклується про них і допомагає їм. Турбота про кожну дитину, захист її прав, створення гідних умов для її повноцінного розвитку - обов'язок усіх дорослих.
   Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.
   Цікаві розважальні конкурси, ігри, вікторини, квестові завдання для студентів нашого закладу освіти було організовано та проведено на  спортивно-ігровому майданчику коледжу. Всі учасники та вболівальники отримали  емоційний заряд енергії, масу вражень та подарунки.
   Немає більшого щастя, аніж щирі емоції, посмішки та сміх щасливих дітей. І саме на педагогів та вихователів покладено важливу місію – робити усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю. Тому так приємно зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді матимемо надію, що маленькі діти виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашої держави.