mega888

Вже вкотре – перші!

   Навчатися співати, виступати на сцені, бути артистичними і впевненими в собі… Саме ці мрії здійснює талановита студентська молодь у нашому коледжі.

   Опанувати мистецтво співу і любові до музики допомагають творчі викладачі, які не тільки точно відтворюють разом зі студентами мелодію, а й за допомогою голосу передають всі її відтінки, характер і настрій. Спільна робота, авторитет, досвід – все це впливає на результати досягнень. І знову перемога… І знову I місце.
   Приємно вражає наполегливість та професіоналізм керівника Капіної Тетяни Василівни, творчі здібності, виконавська майстерність студентів – переможців. Нещодавно у місті Конотоп відбувся Відкритий міжрегіональний конкурс-фестиваль молодих виконавців патріотичної пісні «Від серця до серця».

    Своїм професіональним виконанням студентське тріо «Акцент» вразили глядацьку аудиторію та журі фестивалю, які визначали переможців за суворими критеріями.
   За роки навчання обдаровані студенти Хоруженко Катерина, Ведмідь Дар'я, Третьякова Ганна неодноразово були переможцями конкурсів та учасниками загальноколеджних, районних і обласних заходів. Вистачило артистизму, рівня виконавської майстерності солістці-першокурсниці Болкун Катерині.
   Вітаємо переможців конкурсу – ансамбль «Акцент» (I місце) та Катерину Болкун (III місце). Бажаємо творчого розвитку, подальших досягнень не тільки у конкурсах, а й у житті. А керівнику Тетяні Василівні не зупинятися, продовжувати пошук нових форм та методів роботи з обдарованою молоддю.