mega888

День відкритих дверей 2019

 
  Якщо театр починається з вішалки, то ВНЗ - з Дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: вступати чи ні в обраний навчальний заклад.

19  жовтня в Путивльському педагогічному коледжі  відбувся такий захід. Приємно зазначити, що майже 70 абітурієнтів визначилися з майбутньою спеціальністю, переконалися у своїх фахових здібностях.
   З теплими словами звернувся директор коледжу Леонід Борисович Фомакін. Він наголосив на численних перемогах наших студентів у конкурсах, олімпіадах, наукових конференціях, спортивних досягненнях, які вони здобули завдяки плідній роботі педагогічного колективу. Присутні мали змогу познайомитися з творчістю наших студентів, які презентували номера художньої самодіяльності,  концертну програму хореографічного колективу «DanceBoom» (керівник: випускниця коледжу Пашкова Ганна). Родзинкою свята стали виступи колективів танцювальної студії «Strike» (керівник: Федюніна Юлія).
    З питань ліцензійних курсів, їх графіка проведення гостей ознайомила секретар приймальної комісії Оксана Володимирівна Корнієнко.
   Святкове дійство завершилось оглядовими екскурсіями навчального корпусу, де майбутні абітурієнти та батьки  мали змогу поспілкуватись з викладачами та студентами нашого закладу. Кожна циклова комісія намагалася якомога яскравіше представити гостям спеціальності коледжу: демонстрували можливості роботи у мультимедійних аудиторіях де відбулися перші заняття підготовчих курсів. Абітурієнти, які віддали перевагу спеціальності «Фізична культура і спорт» взяли участь у спортивних змаганнях з командами області.

     Батьки мали змогу докладніше ознайомитися з специфікою підготовчих курсів, переглянути рекламні ролики про коледж та цікаву відеохроніку різноманітних заходів і подій, які традиційно у нас відбуваються. 
    Гості нашого закладу були приємно вражені новітньою потужною матеріально-технічною базою, естетичним оформленням навчальних кабінетів та аудиторій.
   Непідробна цікавість підлітків додає впевненості, що педагогічна родина коледжу поповниться творчими особистостями, що будуватимуть нову Україну. 
    Ми впевнені, що Ви зробите правильний вибір! Ласкаво просимо!