mega888

Віртуальна подорож країною


   Краса, як відомо, і рятує життя і править світом. Краса природи
  це дар Всесвіту, яким можна і потрібно насолоджуватися. Нам пощастило народитися на мальовничій, щедрій та багатій землі, ім’я якій Україна. Україна сповнена таємниць і несподіванок.

   Василь Симоненко писав: «Україно! Доки жити буду, доти відкриватиму тебе!» Саме ці слова відомого поета стали епіграфом до тематичної виховної години «Визначні місця України», яка була проведена зі студентами 4 курсу дошкільного відділення. Всі присутні мали змогу здійснити віртуальну екскурсію цікавими та неймовірно красивими місцями України, які є унікальними творіннями природи.
  


   Студенти згадали сім нових чудес світу, сім природних та історико-архітектурних чудес України, а також сім чудес Сумщини. Однак в ході віртуальної подорожі були відвідані не менш вражаючі, цікаві та видатні місця.
   Так, незабутніми екскурсійними об’єктами стали: найбільша печера Євразії – Оптимістична; найбільша пустеля Європи – Олешківські піски; ботанічний феномен – Тунель кохання; найбільший рівнинний водоспад – Джуринський; унікальна пам’ятка природи, яку називають «маленькою Швейцарією» – Буцький каньйон; солоне озеро з яскраво-рожевою водою – Лемурійське; українська Венеція – містечко Вилкове.

 

   Кожен регіон нашої мальовничої країни вражає визначними, історичними та просто цікавими місцями, тому, на останок, деякі студенти  представили рідне місто та запросити всіх на екскурсію до своєї малої Батьківщини.
   Проведений захід нагадав про необхідність збереження й примноження історичного та культурного надбання нашого народу, сприяв виховуванню у студентської молоді любові до природи, патріотичних почуттів, гордості за свою Батьківщину.

 

   У студентів-випускників Путивльського педагогічного коледжу формується величний вияв нескінченної любові до рідного краю, бажання виховувати підростаюче покоління, спроможне діяти на основі національних та європейських цінностей.