mega888

НА НЕПОХИТНОМУ ШЛЯХУ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СПІЛЬНОТИ

   З метою зміцнення єдності народів Європи та забезпечення миру і стабільності на Європейському континенті Указом Президента України від 8 травня 2023 року № 266 в Україні встановлено День Європи. Другий рік поспіль Україна єдина у вшануванні миру та єдності на європейському континенті з демократичними країнами Європи.
   Відкрите засідання Євроклубу «WorldSpace» зібрало коледжанську родину з нагоди Дня Європи та було присвячене євроінтеграційним процесам України. Прагнення українського народу до життя в Європейському суспільстві було голосно озвучене на весь світ ще під час Революції гідності.
   Наразі українське суспільство здійснює значні кроки в напрямку євроатлантичної інтеграції, про що засвідчує, інформація на євроінтеграційному порталі від команди Офісу Віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної.

   23 червня 2023 року відбулася непересічна подія в євроінтеграційному русі нашої країни - лідери 27 країн-членів ЄС ухвалили рішення про надання Україні статусу кандидата на членство в ЄС: розпочалася масштабна трансформація країни, доступна фінансова допомога, здійснюється залучення інвестицій та розвивається співпраця з країнами ЄС.
   На кінець квіття, за словами Президента України, Україна виконала всі умови для реального початку перемовин про Вступ до ЄС.
Україна впевнено крокує до Миру та Європейської родини!