mega888

Самостійне вирішення питання


   Студентська рада Путивльського педагогічного коледжу імені С.В. Руднєва - це орган студентського самоврядування, який створюється за ініціативою студентів. Мета -  захист  думки молоді, відстоювання  прав та інтересів, реалізація права брати участь в управлінні навчальним закладом.

Саме над досягненням такої мети працювала команда студентської ради протягом 2019-2020 н.р. на чолі з головою Русланою Нелепенко. В своєму виступі Руслана зазначила, що з комісіями вирішували актуальні завдання, співпрацювали з радою гуртожитку, старостатом, профспілковим комітетом, дирекцією коледжу, клопотали про соціальний захист студентів, проводили сучасні молодіжні заходи, здійснювали контроль за якістю навчання, брали участь у засіданнях стипендіальної комісії. Адміністрація коледжу привітала  учасників студентської ради та подякувала їм. Найактивніші студенти – Пізік Аліна, Васіна Світлана та Нелепенко Руслана були нагороджені грамотами коледжу.
   Вибори голови студентської ради, які відбулися 5 червня 2020 р., продемонстрували бажання студентів обрати головою студентської ради претендента, з яким можна буде реалізувати основну мету: зробити студентське життя цікавим, надати можливість самореалізуватися, здобути знання, набути  досвід демократії.
   Власні передвиборчі програми та агітаційні відеороліки кандидати розмістили на онлайн сторінках для ознайомлення та обговорення у навчальних групах.
   Під час відеоконференції, яка відбулася на платформі ZOOM, кандидати на посаду Голови студентської ради коледжу взяли участь у дебатах.Голосування тривало від 12:00 до 17:00  і, за його результатами, перемогу здобула Хаітова Діана, студентка 3 курсу фізкультурного відділення.

 

Вітаємо Діану Хаітову з перемогою!
Бажаємо творчого натхнення та плідної роботи в системі
студентського самоврядування!