mega888

Золото баскетболістів

   З 10 по 12 березня в м. Суми відбулися обласні змагання з баскетболу (юнаки) серед студентів 1-2 р.а. в залік 26 обласної спартакіади.

   Команда баскетболістів Путивльського педагогічного  коледжу потрапила в 1 підгрупу, де зустрілася з командою м. Конотоп Політехнікум СумДУ і виграли з рахунком 67:31.
   В другій день обіграла команди Сумського коледжу Харчової промисловості з рахунком 60:17 і Сумського медичного коледжу 66:53. В фіналі зустрілася з чемпіоном 2019 р.  командою машинобудівного коледжу м. Суми.
   З перших хвилин наші баскетболісти повели в рахунку - 19:4. В другому, третьому, четвертому періоді студенти Путивльського педколеджу поступово збільшували перемогу і виграли з рахунком 51:44 - стали чемпіонами області.
   Зі слів тренера Олександра Миколайовича  Цветкова завдяки вдалій грі Ляшенко Микити, Петрученнка Павла, Томак Дмитра, Білан Романа - 4-Д курс, Леницького Дмитра, Каблюка Віталія – 3-Д курс, Пешкова Захара, Влезко Ігоря – 1-Д курс, Зезюліна Никити, Коваленко Єгора – 2-Д курс студенти показали те, що в м. Путивль розвивається баскетбол серед учнів шкіл та студентів.
   Адміністрація коледжу вітає викладача фізичного виховання Олександра Миколайовича Цвєткова та його вихованців із значною перемогою та бажають високих результатів на Всеукраїнських змаганнях.
 
                                                                 Керівник фізичного виховання     Осадчий В.І.