Спортивні змагання до Дня Збройних Сил України

   День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня -  в день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні Сили України».

   Доблесть і честь солдатів і офіцерів – у цьому справжня сила будь-якої армії. Українські військовослужбовці зберегли все це і примножили.
   Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.
   У цей день ми приєднуємось до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів і адміралів. Бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ. Божих благославень Вам і вашим родинам. Зі святом!
   В коледжі до свята завжди проводяться Богатирські ігри, вікторини, спортивні змагання на військову тематику.
   У цьому році напередодні свята були проведені змагання зі стритболу, де студенти показали високий рівень фізичної та тактичної підготовки.
   Збірна команда першокурсників змагалася проти збірної 2-3 курсів. Команда 2-3 курсів у складі Коваленко Єгора, Зезюліна Микити, Влезько Ігора з рахунком 15 :11 обіграла першокурсників, де грали Попко Станіслав, Андрієнко Кирил, Немцев Іван. Зі слів тренера з баскетболу Олександра Миколайовича Цветкова студенти показали високий рівень підготовки та  виступатимуть на обласних змаганнях.
   Після стрітболу для юнаків було проведено спортивне багатоборство, де 1 місце зайняв Коваленко Єгор – 3-Д, 2 місце - Зезюлін Никита 3-Д , 3 місце  - Андрієнко Кирило – 1-Д,  де студенти у 2 видах підтягувались на поперечині, віджимались на брусах.
   Студенти позмагалися у греко-римській боротьбі, де 1 місце у ваговій категорії до 65 кг зайняв Коваленко Єгор, 2 місце - Влезько Ігор, 3 місце  - Попко Станіслав.
   У ваговій категорії до  80 кг 1 місце - Зезюлін Никита, 2 місце - Нємцев Іван 1-Б, 3 місце - Андрієнко Кирило 1-Д у змаганнях з піднімання гирі.
   Ривок, поштовх – 1 місце Коваленко Є, 86 р., 2 місце Зезюлін Н. – 73р., 3 місце Андрієнко К. 63 р.
   Наш коледж пишається нашими випускниками, які приймали участь в Антитерористичні операції  на Донбасі.
   Викладач предмету Захист Вітчизни України Осадчий М.В. запропонував студентам online вікторину-конкурс на кращіх знавців військової зброї та її історії виникнення .
 
                                                                                                                          Керівник фізичного виховання Осадчий В.І.


 


 

Віджим на брусах


 

Піднімання гирі

 

Спортивна боротьба

 

Чемпіони. Стрітбол.


 

 

Срібні призери. Стрітбол.