Нібито вчора (зустріч випускників минулих років)

   Пишаємося що маємо гарну та добру традицію - щороку в  травні запрошувати на гостину своїх колишніх студентів, ділитися із ними власними здобутками та з вдячністю згадувати всіх, хто впродовж 100 - річної історії докладав чимало зусиль для розвитку навчального закладу.
   ППФК– це велика сім’я студентів і випускників. Кожна традиційна зустріч  – це ще одна сторінка нашої історії, це зустріч випускників із своєю юністю.

   Обійми, сльози радості  сьогодні знову лунали б у стінах рідного навчального закладу, але життя вносить свої корективи і на жаль,ми не можемо зустрітися віч-на-віч, тому пропонуємо відеомандрівку в студентські роки.
   Ви давно стали невід’ємною частинкою життя навчального закладу, його характером, родзинкою… Дружній колектив коледжу  бажає вам творчих звершень, професійного зростання, щастя в родинах, мирного неба!!! Не забувайте навчальний заклад, з якого почалася ваша дорога в життя, приїздіть щороку на зустрічі випускників, приводьте на навчання до нас своїх дітей та онуків. Пам’ятайте! Двері рідної Альма - Матер завжди відкриті для вас!!!

  

 

Завідувач навчально-виробничої практики Наталія ПІЩІКОВА
Культорганізатор Світлана РЕДВАНСЬКА