mega888

Підрозділ щодо сприяння працевлаштуванню

   Найбільш важливим питанням для будь-якого студента чи  випускника є пошук можливостей застосування власних знань і вмінь на практиці. Знайти роботу для людини, яка ще не має диплома або тільки-но закінчила навчальний заклад, навіть за умови престижності отриманої освіти інколи буває нелегко. Більша частина роботодавців орієнтована на пошук фахівців із достатнім досвідом професійної діяльності й не дуже полюбляє перейматися проблемами адаптації молодих спеціалістів. Саме з метою допомоги студентам і випускникам нашого коледжу у сфері пошуку роботи і був створений підрозділ сприяння працевлаштуванню.
   Головна мета роботи підрозділу щодо сприяння працевлаштуванню студентів і випускників — створення необхідних умов для ефективної реалізації випускників права на працю та забезпечення їх конкурентоспроможності на ринку праці. Робота підрозділу спрямована не тільки на інформування студентів та випускників про наявні актуальні вакансії, а й на забезпечення їх необхідною консультаційною підтримкою на шляху від обрання вакансії до офіційного працевлаштування, з урахуванням сучасних тенденцій ринку праці.

Основні напрямки роботи підрозділу:

  • проведення аналізу потреб на ринку праці;
  • плідна співпраця з потенційними роботодавцями для проведення практики, стажувань здобувачів освіти і  забезпечення першим робочим місцем випускників;
  • надання інформації студентам і випускникам про вакантні місця роботи;
  • організація роз’яснювальної роботи серед студентів і випускників із питань зайнятості та трудових відносин;
  • співпраця зі стейкхолдерами щодо сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (організація гостьових лекцій, днів кар’єри, «круглих столів», науково-практичних конференцій, ярмарок вакансій тощо);
  • моніторинг працевлаштування випускників;
  • надання здобувачам освіти рекомендацій щодо грамотного складання резюме, впевненої поведінки на співбесіді, ефективної презентації себе та самостійного пошуку роботи своєї мрії.






КОНТАКТИ:


         НЕСПАНОВА ДІАНА ЮРІЇВНА
Посада - керівник підрозділу працевлаштування
Контакти: +380660488221
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.