mega888

Останні події

ПЕРША ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА - ЗНАННЯ НЕОБХІДНІ КОЖНОМУ!

   Відомо, що під час дорожньо-транспортних пригод існує загроза життю та здоров’ю людини.Вміння кожного з нас надати першу необхідну допомогу до прибуття екстренної службиможе відіграти вирішальну роль для постраждалих. Однак, не всі знають, як правильно реагувати в критичні моменти і якого алгоритму дій слід дотримуватись.
   В рамках Тижня безпеки дорожнього руху медичною сестрою Марією Нерощиною та викладачем основ медичних знань Інною Голубковою для студентів Путивльського педагогічного фахового коледжу було проведено тренувальне заняття з домедичної допомоги при ДТП.
   Учасники тренінгу отримали необхідні знання та навички для допомоги постраждалим до прибуття медичної допомоги, навчились правильним діям у небезпечних ситуаціях, засвоїли інструкції щодо оцінки місця події, визначення стану потерпілого та надання першої допомоги.

   Ми закликаємо кожного свідомого українця отримати практичні навички з надання домедичної допомоги у надзвичайних ситуаціях.Ці знання необхідні кожному - вони можуть врятувати чиєсь життя. Бережіть себе! 






 
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.