mega888

МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ ЗА БЕЗПЕКУ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

   З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі, в Путивльському педагогічному фаховому коледжі проходить Тиждень правил дорожнього руху. Представники студентської ради коледжу доєдналися до цієї події.
   З метою залучення здобувачів освіти до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, попередження аварій та травматизму, представники студентської ради коледжу створили навчальне відео про дорожні знаки для пішоходів.

https://youtu.be/Jk4ljdbjRb0

   Окрім того, для того, щоб акцентувати увагу на захисті життя та здоров’я учасників освітнього процесу під час дорожнього руху, засвоєння ними норм безпечної поведінки, студенти створили та розповсюдили тематичні буклети «Безпечний рух – твій вірний друг».

   Тож бережіть своє життя та здоров’я, неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше життя та здоров’я – це наша відповідальність!

         Координатор студентської ради коледжу – Діана НЕСПАНОВА